Nieuws

Fietsen op de Veluwe

2 april 2024

Geniet van de verkwikkende wind op uw gezicht terwijl u door het schitterende natuurschoon van de Veluwe fietst, de zonnestralen verwarmen uw huid terwijl u moeiteloos trapt. Of u nu van mountainbiken, wielrennen of gewoon rustig fietsen geniet, de Veluwe biedt voor elk wat wils. Als u deze blog leest, heeft u waarschijnlijk gezocht op 'fietsroutes Veluwe' of 'fietsen Veluwe', en dan bent u hier aan het juiste adres! In deze blog deelt Villa Vennendal namelijk alles wat u moet weten over fietsen op de Veluwe.

Verder lezen

Blokhut

18 december 2023

In onze moderne wereld, waar technologie en snelheid de boventoon voeren, verlangen velen naar een ontsnapping naar de rust en eenvoud van de natuur. En wat zou een betere manier zijn om dit te bereiken dan een verblijf in een gezellige blokhut op de Veluwe? Dit idyllische toevluchtsoord biedt niet alleen een adembenemende omgeving, maar ook een onvergetelijke ervaring van sereniteit en verbondenheid met de natuur.

Verder lezen

Trouwlocatie

23 september 2023

Jouw trouwdag, jullie trouwdag, misschien wel de mooiste dag van je leven. Maar alvorens je deze dag gaat beleven, gaan er nog een aantal stappen aan vooraf. Wat doe je aan, de bruidstaart, de ringen, een bruidsboeket en ...dé Trouwlocatie. De trouwlocatie moet namelijk perfect zijn voor de mooiste dag van je leven. Hoe kies je nu de perfecte locatie? Lees de 5 tips die Villa Vennendal je geeft. 

Verder lezen
Blijf op de hoogte!

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials.

De Villa pronkt met Poortvliet Poortvliet x

Boek nu dit fantastische 3-daagse arrangement met speciale tickets voor de tentoonstelling van Rien Poortvliet!

BOEK DIRECT