Ontdek de Veluwe

Veluwe Hotel Villa Vennendal Nunspeet01De Veluwe is een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes. Achter elke bocht staat u weer iets nieuws te wachten en de mooie uitzichten over uitgestrekte zandvlaktes zorgen ervoor dat u regelmatig versteld zult staan.

In de bibliotheek van Landgoedhotel Villa Vennendal zijn verschillende mooie routes te verkrijgen.

Bezoekerscentrum Veluwe-Noord

Wilt u graag meer te weten komen over de Veluwe? Breng dan een bezoek aan Bezoekerscentrum Veluwe-Noord. Hier wordt tijdens een bijzondere expositie het verhaal van de Veluwe vertelt. U leert veel over het ontstaan van de Veluwe, het landschap en de vele soorten natuur.

Daarnaast is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Er is een speciale kabouterhut waar zij de geheime wereld van de boskabouter kunnen ontdekken. Ook vindt u buiten een speciale kabouterroute van 700 meter en wordt er hard gewerkt aan een activiteitenbos.

De Veluwe vanaf boven

De Veluwe vanaf de grond is prachtig, maar vanaf boven is het werkelijk adembenemend. Beklim de 30 meter hoge uitkijktoren en ontdek de verborgen schoonheid van het natuurgebied. Ook als u hoogtevrees heeft, kunt u genieten van al het moois. Aan de toren hangen namelijk verschillende webcams die u beneden kunt bekijken. Onderbreek het bewonderen even voor een gezellige picknick in de aanwezige speeltuin.

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer