Kok dagdienst
Enthousiaste Kok voor de dagdienst (24-30 uur per week)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (voor)bereiden en serveren van gerechten van onze lunchkaart en voor de zakelijke lunchbuffetten, waarbij kwaliteit en snelheid hand in hand gaan.
Je werkt in een hecht keukenteam en hebt vaste werktijden tussen 11:00 en 17:00.
Wat ga je doen?
- Voorbereiden en bereiden van lunchgerechten zoals salades, soepen, sandwiches en ons nostalgisch 12-uurtje
- Zorgen voor een vlotte en kwalitatieve uitgifte van gerechten
- Samenwerken met het keukenteam om de lunch soepel te laten verlopen
- Bewaken van de kwaliteit en presentatie van gerechten
- Bijdragen aan de schoonmaak en het onderhoud van de keuken volgens HACCP-richtlijnen
Wat breng je mee?
- Ervaring met koken, bij voorkeur in een soortgelijke functie
- Enthousiasme en een passie voor dagverse en regionale producten
- Goed om kunnen gaan met werkdruk tijdens piekuren
- Teamspirit en zelfstandigheid
- Oog voor detail en kwaliteit
Ben jij die gemotiveerde, creatieve kok? Wil je graag overdag werken (van 11 uur tot 17 uur)? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je motivatie/CV naar Debbie Hofstra (Hotelmanager) via debbie@villavennendal.nl. Wij maken graag kennis met jou!