Supervisor bediening dagdienst

32-38 uur per week

Villa Vennendal is een uniek 4 sterren hotel, waar onthaasten en gastvrijheid op nummer 1 staan. Ons hotel beschikt onder andere over circa 75 hotelkamers, lodges in het bos, een restaurant, bistro, een gezellig terras bij de vennen, Wintertuin, Huisbar en zwembad met sauna en 7 multifunctionele zalen voor zakelijke gelegenheden en bruiloften.

De manier waarop wij ons onderscheiden is de fantastische locatie, de sfeervolle ambiance en vooral onze gepassioneerde en uitermate gastvriendelijke medewerkers. Het echte verschil maak jij namelijk als gemotiveerde medewerker. Gasten die het hotel verlaten moeten een mooie en warme herinnering met zich mee dragen van een paar dagen ontspannen of vergaderen op de Veluwe. Bij Villa Vennendal werken ongeveer 70 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden. 

Functie beschrijving Supervisor Dagdienst

Als Supervisor Bediening Dagdienst ben je een kei in overzicht houden, aansturen en motiveren van collega’s in de bediening tijdens het ontbijt en de lunch tot einde van de middag/begin avond. En werk je zelf net zo hard mee. Je krijgt energie van onze gasten, zet met liefde nét dat stapje extra en zorgt ervoor dat ze blij en voldaan weer naar huis gaan. Deze functie is ontzettend afwisselend. De functie valt qua verantwoordelijkheid onder de F&B Manager.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

  • Organiseren van alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant en de zakelijke ruimtes
  • Afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen zoals keuken en receptie
  • Optreden als gastheer/gastvrouw en eerste aanspreekpunt voor de gasten die overdag in het hotel zijn (particuliere dan wel zakelijke gasten)
  • Actief meewerken in het operationele proces
  • Correcte kassa afhandeling
  • Bijsturen van problemen en het afhandelen van vragen en/of klachten van gasten
  • Zorgdragen voor orde, netheid & hygiëne, zowel voor als achter de schermen
  • Zorgdragen voor (juiste indeling) roosters
  • Zorgdragen voor eventuele food-en drankbestellingen

 Functie eisen en competenties:

  • Afgeronde MHS/HHS of vergelijkbare relevante opleiding
  • 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • In bezit van leermeester diploma
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Flexibel en stressbestendig
  • Beschikbaar in wisseldiensten, inclusief weekenden en feestdagen
  • Resultaat- en servicegericht, ambitieus, gedreven en een gastvrije instelling
  • Representatief voorkomen, goede communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Organisatorisch inzicht en proactieve werkhouding

Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen ons enthousiast hotelteam. Je ontvangt een goed salaris boven het horeca Arbeidsvoorwaardenreglement en krijgt ruimte voor eigen initiatief binnen een gezellig familiebedrijf. Ben jij de gastvrije, energieke en motiverende collega die wij zoeken? Wij maken heel graag kennis met je! Stuur een motivatiebrief met je CV naar Ramon van Dijk (Hotelmanager) via ramon@villavennendal.nl

SOLLICITEREN